Teglværksspil 2022 – ”Enkeland”

Arbejdet med årets teglværksspil ”Enkeland” er gået i gang.

Romanen "Enkeland" af Karsten Skov

Søndag den 16. januar havde Cathrinesmindes Venner inviteret interesserede aktører til infomøde om stykket, prøveforløb mv. På mødet fortalte romanforfatteren Karsten Skov om inspirationerne til ”Enkeland” og instruktør Kristian Hald om hans arbejde med aktørerne til skuespillet.

Brian Wind-Hansen har lavet en superfin dramatisering med stærke billeder. Der er mange gode roller til både kvinder og mænd i alle aldre, og der er også et par rigtig gode børneroller (pige ca. 10 år og pige 6-8 år / dreng ca. 14 år og dreng 7-10 år). Der brug for både skuespillere og folk bag ved scenen som praktiske hjælpere med kostumer, scenografi og rekvisitter mv. og en instruktørassistent/sufflør.

Premieren er planlagt til onsdag d. 15. juni kl. 19.30, og derefter er der forestillinger fra torsdag d. 16. til og med lørdag d. 18. juni. Prøverne starter i slutningen af februar.

Spred gerne budskabet og invitere alle som kunne være interesserede i at være med.

Har du lyst til at være med, skriv direkte til instruktør Kristian Hald på [email protected] – så får du tilsendt prøveplan mv. Du er også velkommen til at ringe til ham på tlf. 23 98 43 09, hvis du har spørgsmål.